söndag 7 augusti 2011

Vart tog bloggen vägen?

Det har varit stillestånd i skrivandet, nu kommer en liten förklaring. Efter en lyckad helg i Piteå och siktet ställt på Norge, så har vi fattat ett tråkigt beslut.
Det blir inget mer kört för oss i år, detta pga flera anledningar, ett försök med en provisions säljare, som visade sig vara mycket snack och ännu mindre verkstad, gjorde att vi tappade flera månader av sponsor jakt.
Sen är det mycket just nu i det egna företaget, vilket måste prioriteras.
Vi vill tacka våra sponsorer och samarbetspartners, ni är, som sagt en stor del i att få denna cirkus att snurra. Ett extra stort tack till STFG och Dennis och Helena på Burn industries( Red Kap ) som dessutom valt att stödja oss i vår satsning 2012.
Vi kommer alltså inte lägga oss ner och dö :) utan kommer igen nästa år, hoppas bara Lelle och co, får igång Racestar projektet och att det blir körning för oss på Tierp.
Ett jättetack till alla i teamet för denna alltför korta sommar.
Men jag kommer att hålla igång bloggen, och vi kommer att köra tävlingar, där ni har chans att vinna snygga Red Kap skjortor, och vill ni stötta oss redan nu, så går det att köpa våra nya pitchblack/redkap skjortor, foton och pris kommer snart.

Som sagt, jävligt tråkigt,men vi ses nästa sommar! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar