söndag 8 maj 2011

Mindre än en vecka kvar...

Samma visa varje år...fast man både lämnar ifrån sej prylar och beställer i hyfsat god tid, så ska det va på det berömda...! Jag och Micke var på en liten tripp i torsdags natt, första hämtade vi släpet hos Tommy Björk i Västerås,nybesiktat som avtalat :) sen vidare till Smedjebacken och hämtade kompressorn, precis i sista sekunden. Det är ju i slutspurten dom sista veckorna innan race start, och då tillkommer det en massa annat jävla strul, och man har INTE tid att hämta och lämna prylar som skulle varit klara för länge sedan! Skit tråkigt.



Idag söndag, bussen slut fixad med bla fäste på taket för väderstationen...även problemet som vi upptäckte igårkväll, fälgarna passar inte på den nya bakaxeln, återigen, varför ska det vara så?! det finns ingen tidsmarginal för strul! Det är åthelvete för mycket tid å pengar nedlagt för att sånt ska inträffa. Nu hoppas jag att det sista löser sej, Bertan jobbar på det.

Vi har inte heller fått vattnet inkopplat igen och alltså ingen dusch heller, måndag är sista dan för det...WTF!?

Vill iaf rikta ett JÄTTETACK till teamet, Madde, utan dej och din förståelse för dårskapen man håller på med, ;) så skulle det inte gå. Benny, vår crewchief, som drar ett stort lass,tack.

Micke, Milles, Måns, alla viktiga kuggar i detta maskineri!

Även tack till Jocke Månsson, Åke och Andreas på Birka motorrenovering.

Och självklart ett tack till dej Sebbe :)
Ha det så länge, och så hoppas jag att vi ses på Kjula på lördag.
























1 kommentar: